Wij verkopen ook rundvlees van onze Blonde d’Aquitaine koeien.
Dit vlees is ingevroren in porties. U betaald alleen voor het vlees, het bevat geen onnodige toevoegingen als kleurstoffen e.d.
Heeft u een vraag of wilt u bestellen? Doe dan gerust een berichtje naar: 06 57 28 65 38
Onze prijzen per 100 gram:
Gemarineerde Steak met franse of spaanse marinade | € 2,00 |
Bieflappen per 1 of 2 verpakt +/- 150 gram per stuk | € 1,75 |
Biefstuk | € 2,15 |
Entrecote 300 – 400 gram per stuk | € 2,45 |
Gehakt 300 gram, 400 gram (2×200) en 500 gram (2×250) | € 1,10 |
Haasbiefstuk | € 4,90 |
Hamburgers per stuk +/-114 gram per stuk | € 1,50 |
Kogelbiefstuk | € 2,30 |
Rib-eye 300 – 400 gram per stuk | € 2,45 |
Riblappen | € 1,45 |
Rollade | € 1,75 |
Rosbief (stuk of lapjes) | € 1,70 |
Schenkels | € 0,90 |
Schnitzel (ongepaneerd) per stuk verpakt! | € 1,75 |
Soepvlees | € 1,25 |
Stooflappen | € 1,45 |
Sukadelappen | € 1,50 |
Tartaar | € 1,20 |
T-bone steak | € 2,95 |
Bavette verpakt in stukken vanaf 500 gram | € 2,40 |
Picanha | € 2,50 |
Diamanthaas | € 2,50 |
Mergpijpjes per stuk | € 0,20 |
Saucijzen per 4 stuks in een verpakking | € 1,40 |
Beef Hammer | € 1,50 |
Lever vanaf +/- 200 gram | € 0,60 |
Gebraden Rosbief gesneden in dunne plakjes, verpakt per 100 gram, binnen 4 dagen consumeren, heerlijk op een boterham of broodje | € 3,00 |
Biefreepjes +/- 300 gram per verpakking | € 2,10 |
Betaling met pin is mogelijk!
Openingstijden: maandag tot zaterdag.
U kunt van te voren ook een berichtje doen: 06-57286538