1. Auf der Suche nach einem Campingplatz sind wir zufällig am Minicamping de Westhoek gelandet. Es war ein Volltreffer. Freundlich Begrüßung, guter Platz sehr saubere Sanitäranlagen. Aus geplanten 1-2 Tagen wurden 5 Tage. Wir kommen wieder.

 2. zeer goede mini camping zeer vriendelijke gastvrouw lekker rustig en mooie plaats nette was en douche ruimte gratis top komen volgend jaar zeker een paar dagen terug zo kzn het ook voor weinig geld

 3. Wat hebben wij geweldige dagen gehad op camping de Westhoek.
  Hele fijne ruime plaatsen, met hele goede WiFi. En erg schoon sanitair, geen muntjes nodig om lekker en warm te douchen, voldoende douches en toilet.
  Je bent met 10 min aan zee(fiets)
  Hele vriendelijke mensen, we komen graag nog eens terug,

 4. In september 2020 hebben we 4 dagen gekampeerd op camping De Westhoek. Het was prachtig weer en we hadden een hele ruime plaats van ca. 200m2.
  Het sanitair was zeer schoon en er waren voldoende toiletten en douches. Overigens was het gebruik van douches gratis, waar kom je dat nog tegen. De plek ligt mooi centraal en je bent na 4 km bij de kust of bij de warme bakker in Meliskerke. Vanaf de provinciale weg moet je wel goed kijken waar de ingang van de camping is.
  De leiding was heel vriendelijk. Een prima camping waar we met veel plezier aan terugdenken.

 5. Hallo,
  Wij zijn 2 fietsfanaten en hebben onze tent alvast uitgeprobeerd op camping de Westhoek. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Erika.
  3 nachten hebben we geslapen op camping de Westhoek! Het is een mooie uitvalhoek want je zit overal dichtbij. Ongv 3 km van Domburg en 3 km van Westkapelle.
  Het is een fijne Camping met heel zuiver sanitair!

  Erika bedankt voor de goeie zorg!

  gr John en Ellie

 6. Wij zijn hier voor de eerste keer geweest met een pop-up tentje en we vonden het heel fijn.
  Jullie zijn super vriendelijke mensen en omdat het een mini camping is geeft het meteen een huiselijke sfeer.
  We zijn hier volledig tot rust gekomen en ik vond het persoonlijk zeer leuk om smorgens wakker te worden met het geluid van de dieren rond ons.
  Jullie camping is ook heel verzorgd en proper, wat op meeste campings niet zo is. En de warme gratis douche vond ik wel een topper !!

  Heel hard bedankt voor het leuke verblijf en zeker tot een volgende keer !

 7. Wij hebben het gezellig gehad op jullie camping. Het was net zo gezellig als vroeger. Het zeewater met de golven, geweldig.

 8. Wat leuk, de website is mooi en overzichtelijk geworden.
  We hopen snel weer van de werkelijkheid ervan te komen genieten.

  Groetjes Hannah en familie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.